Florin Gheorghiu – partide comentate – Integrala de șah


Subiectul emisiunii 225 – 21 aprilie 2018 a fost:
– Florin Gheorghiu – partide comentate – Integrala de șah
Cadru din emisiune:

Invitații emisiunii au fost Adrian Buză, maestru al sportului și Ionuț Apahidean, junior la CSM Cluj.

Subiectul principal abordat a fost “Florin Gheorghiu – partide comentate – Integrala de șah”, Florin Gheorghiu fiind cel mai mare jucător de șah român.
S-a vorbit despre volumele lansate de GM Florin Gheorghiu – Integrala de Șah – Vol 2 1971-1980 și Vol 3 1981-2000.
Mulțumim lui Ionuț Apahidean pentru ajutorul la prezentarea partidei Florin Gheorghiu – Anatoli Karpov – olimpiada de la Dubai 1986, partidă care de altfel este comentată de Florin Gheorghiu în Volumul 3.

Emisiunea a fost difuzată pe TVR Cluj ( https://www.regisipioni.ro/ ) sâmbătă 21 aprilie 2018, ora 13.40.

În noua grilă de primăvară a TVR Cluj emisiunea noastră se va difuza sâmbăta de la ora 13.40 după Jurnalul Militar, reluarea duminică de la ora 9.10. De luni până vineri vor fi redifuzări ale emisiunilor din perioada 2010-2018, de la ora 11. Emisia live TVR Cluj poate fi urmărită pe http://www.tvrplus.ro/live-tvr-cluj .
Dacă nu le puteţi viziona la aceste ore, aceste emisiuni pot fi vizionate pe canalul youtube regisipioni.

Gazda noastră a fost ca de obicei maestrul FIDE Alin Toma Andreica.

Emisiunea pe youtube:

Cine răspunde corect la trei din problemele emisiunii (problemele sunt prezentate la sfârşitul fiecărei emisiuni) va fi invitat alături de maestrul FIDE Alin Toma Andreica la înregistrarea uneia din viitoarele lecţiile de şah.
Puteţi să ne scrieţi răspunsurile la problemă pe mail la regisipioni@tvr.ro.

Pe site-ul TVR Cluj isi au locul acum informatii de actualitate, programul saptamanal propriu, alaturi de posibilitatea de urmarire live a emisiei noastre. Apare şi o descriere succinta a emisiunilor TVR Cluj si o prezentare a oamenilor care stau in faţa şi în spatele ecranului – ce scrie despre Regi si Pioni gasiti aici.