Olimpiada Judeţeană de Şah Cluj, prezentare carte Marius Ceteraş şi … încă doua emisiuni din arhiva “Regi şi Pioni”

În 10 şi 11 martie se desfăşoară la Cluj, la Liceul “Lucian Blaga”, Olimpiada şcolară de şah – faza judeţeană. Am asistat la competiţie la clasele 1 şi 2. Înainte de premiere maestrul FIDE Marius Ceteraş şi-a prezentat în sala multimedia a şcolii cărţile scrise pentru învăţarea şahului. Precizăm că în cadrul emisiunilor următoare, prima fiind duminică 11 martie la ora 20.50 pe TVR Cluj (înregistrarea va fi disponibilă şi pe canalul youtube), va exista rubrica “problema emisiunii” cu premiu constând într-o carte “Ghid pentru învăţarea jocului de şah”, cu dedicaţie din partea autorului.
Şi acum câteva linkuri:

– la poze pe picasa

From Olimpiada de sah – faza judeteana Cluj – clasele 1 si 2 si Prezentare carte Marius Ceteras

– la ce am filmat pe youtube

– pentru că am transmis şi online imagini cu o cameră web, înregistrările sunt disponibile pe livestream, canalul regisipioni

Şi încheiem cu o readucere aminte: emisiunea “Regi şi Pioni” are şi arhivă, astăzi am adăugat emisiunile 21 şi 22 din anul 2004, cu subiectele interesante “Gafe în deschidere” şi “Tempoul”. Acestea şi altele sunt disponibile în listele de pe youtube – vedeţi linkurile din meniu.

 

emisiunea 21 arhiva – From Poze din emisiuni
emisiunea 22 arhiva – From Poze din emisiuni

 

2 thoughts on “Olimpiada Judeţeană de Şah Cluj, prezentare carte Marius Ceteraş şi … încă doua emisiuni din arhiva “Regi şi Pioni”

 1. Buna ziua

  Vreau sa stiu daca exista posibilitatea de a comanda on line recenta carte lansata sambata, “Ghid pentru învăţarea jocului de şah”

  Daca nu, vreau sa stiu de unde o pot procura.

  Cu multumiri, Delia Pop

  • Buna ziua!

   Eu stiu urmatoarele: se poate comanda cartea la d-l Toma Alin rocadamare37@yahoo.com . Cartea este 15 lei (cred ca n-au modificat pretul).

   Poate participati si la concursul saptamanal al emisiunii – premiul este o carte.

   Am sa trec pe site, mai vizibil, si pentru altii aceste informatii.

   Cu stima,
   Laurentiu Vezentan
   TVR Cluj

Comments are closed.