Emisiunea nr. 12 – atacurile liniar si prin descoperire

Updatehttp://www.monteoru.ro/sah/ – lista de inscrisi si noutati despre Campionatul National de Sah de la Sarata Monteoru.

Multumim celor care ne-au scris si au dat solutia la problema emisiunii nr. 11. Cei care ne-au scris si au raspuns corect sunt trecuti pe pagina de forum http://regisipioni.blogspot.com/p/forum-regisipioni.html. Acolo vor aparea si alte informatii si raspunsuri la intrebarile celor interesati. Raspunsul corect a fost: Dh7#.

In 23.01.2011 la ora 20.50 s-a difuzat pe TVR Cluj emisiunea de sah cu tema “atacurile liniar si prin descoperire”.
Din sumar: atacurile liniar si prin descoperire, stiri din sah si problema emisiunii. La stiri din sah s-au spus cateva cuvinte despre “Cupa Danone” – editia a 3-a, tinuta la Liceul Brassai, competitie organizata de Clubul Sportiv Juniorul Cluj si despre Cupa Ianuarie, tinuta la Palatul Copiilor Cluj – organizata de Asociatia Judeteana de Sah Cluj. Despre “Cupa Danone”, unde am participat ca parinte, am scris cate ceva pe http://vezentan.blogspot.com/2011/01/alternativa-concursurile-de-sah.html. Am publicat si cateva poze pe picasa. Pentru mici filmulete vorbiti cu antrenorii, respectiv cu organizatorul.
Prezentator: maestrul FIDE Alin Toma
Invitat: Dan Horvath

Emisiunea pe youtube:

Problema emisiunii:

Albul muta si da mat intr-o mutare

Reluarea emisiunii va fi luni dimineata la ora 12.50 pe TVR Cluj.

Ne puteti contacta prin una din modalitatile: mail, forum emisiune, forum rochess sau prin formularul comentarii de la sfarsitul postarii.

Emisiunea “Regi si pioni” se difuzeaza saptamanal pe TVR Cluj duminica in jurul orei 20.50, dupa film. Reluarea este lunea urmatoare in jurul orei 12.50.